Sportfysiotherapie

Waar de algemeen fysiotherapeut zijn patiënten behandelt om dagelijkse handelingen weer te kunnen verrichten, gaat de sportfysiotherapeut vaak nog een stap verder. Hij krijgt doorgaans te maken met mensen die niet alleen aan het werk willen, maar ook bijvoorbeeld graag de tennisbaan weer op en neer willen rennen. Of met fanatieke sporters die hun sport weer op hoog niveau willen beoefenen. Daarnaast ziet de sportfysiotherapeut in zijn praktijk ook andere (kwetsbare) doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, waarbij sport juist wordt ingezet als onderdeel van de therapie. De meeste klachten waarmee men naar de sportfysiotherapeut gaat, zijn blessures aan de knie, enkel en schouder.

De therapie richt zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten, maar kan ook bedoeld zijn om juist díe lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn.

U kunt rechtstreeks een afspraak maken voor onderzoek en behandeling of via een verwijzing van een arts.

De behandeling wordt door de verzekeraars vergoed volgens de dekking van de fysiotherapie.

Aanvullende informatie

Een consult duurt een half uur.

Ons telefoonnummer voor fysiotherapie is 010 - 45 153 61

Afspraken die -bij verhindering- niet binnen 24 uur van te voren afgezegd zijn, worden helaas doorberekend. U kunt deze factuur niet declareren bij uw zorgverzekeraar.

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Facebook Dynamis SchollevaarTwitter Dynamis Schollevaas

Dynamis Schollevaar

Filomeentje erf 154 
2907 BC  Capelle a/d IJssel

Centrum Dynamis

Floris Burgwal 194
2907 PL  Capelle a/d IJssel

Scroll naar boven